Serie De Spa vanaf 27 februari op Videoland

De serie De Spa verschijnt 27 februari 2021 op Videoland. De Spa is afkomstig van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce en speelt zich af op een luxe wellnesscomplex, waar diverse liefdesperikelen en familieproblemen de revue passeren.

Serie De Spa op Videoland

Tess is al jaren gescheiden, maar haar ex is wel nog steeds mede eigenaar van De Spa. Na jaren te zijn weggeweest is haar ex terug met zijn nieuwe vrouw, en dat brengt natuurlijk de nodige problemen met zich mee. De Spa, waar ambitie, intriges en passie de orde van de dag zijn.

Actrice Annette Barlo vervult de hoofdrol van complexeigenaresse Tess. Daarnaast zijn er rollen voor onder anderen Vajèn van den Bosch, Juvat WestendorpEva Marie de Waal, Mattijn Hartemink, Davy Eduard King, Beau Schneider, Juvat Westendorp, Rein van Duivenboden, Nzinga Sordam, Jorrit Ruijs, Lara Leijs, Eva Bartels.

De Spa was de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar ambitie, intriges en passie aan de orde van de dag zijn. Het eerste seizoen ging van start op 2 oktober 2017. Later werden de uitzendingen op Net5 verplaatst naar een later tijdstip wegens tegenvallende kijkcijfers. Er werden in totaal 100 afleveringen van de serie gemaakt, maar er werd geen tweede seizoen meer besteld.

Paul de Vrijer schreef de scenario’s en John Baak voerde de regie. De serie is geproduceerd door John de Mol.

De serie De Spa is vanaf 27 februari 2021 te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter