Serie Dopesick vanaf 12 november op Disney Plus

Laat het onderzoek beginnen. Stream Dopesick, een Original serie, vanaf 12 november exclusief op Disney Plus. De Dopesick trailer kun je hieronder bekijken. De serie heeft hoofdrollen voor Michael Keaton en Rosario Dawson. Het toont een farmaceutisch bedrijf dat artsen bedroog met hun zogenaamde ‘wondermiddel’, wat uiteindelijk leidde tot de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis.

Dopesick Disney Plus

Dopesick op Disney Plus

De serie neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika’s strijd met opioïdenverslaving, van de bestuurskamers van Big Pharma tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia tot de gangen van de DEA. Helden zullen verschijnen, in een intense en spannende rit om de lafhartige bedrijven achter deze nationale crisis en hun bondgenoten neer te halen.

Geïnspireerd door Beth Macy’s New York Times-bestsellerboek, wordt Dopesick beschreven als een ambitieus, aangrijpend en meeslepend drama dat onderzoekt hoe één bedrijf de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. Het is afkomstig van schrijver Danny Strong en regisseur Barry Levinson.

De miniserie van 8 afleveringen wordt geleid door Michael Keaton. Hij wordt vergezeld door Peter Sarsgaard, Rosario Dawson, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, John Hoogenakker, Kaitlyn Dever, Phillipa Soo en Jake McDorman.

Dopesick is uitvoerend geproduceerd door Keaton, Strong, Levinson, John Goldwyn, Warren Littlefield, Beth Macy en Karen Rosenfelt. De serie is een productie van FOX 21 Television Studios.

De serie gaat op 13 oktober in première.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter