Serie Dr. Death vanaf 19 september op Fox

De achtdelige serie Dr Death zal vanaf 19 september 2022 te zien zijn op FOX. De serie vertelt het waargebeurde verhaal van de chirurg Christopher Duntsch die een spoor van vernieling achter zich liet. Hij wist veel schade toe te brengen aan patiënten, totdat twee collega’s en een openbaar aanklager hem stopten. De hoofdrollen worden gespeeld door Joshua Jackson, Alec Baldwin en Christian Slater. Bekijk hieronder een trailer.

Dr. Death op FOX

Gebaseerd op het angstaanjagende waargebeurde verhaal van Dr. Christopher Duntsch, vertelt Dr. Death het verhaal van een rijzende ster in de medische gemeenschap van Dallas. Jong, charismatisch en ogenschijnlijk briljant, bouwde Dr. Duntsch een bloeiende praktijk voor neurochirurgie toen alles plotseling veranderde. Patiënten kwamen zijn operatiekamer binnen voor complexe maar routinematige operaties aan de wervelkolom en werden permanent verminkt of dood achtergelaten. Terwijl de slachtoffers zich opstapelden, gingen twee collega-chirurgen en een jonge assistent-officier van justitie op pad om hem tegen te houden. Dr. Death onderzoekt de verwrongen geest van een sociopaat en de grove nalatigheid van het systeem dat is ontworpen om de meest weerlozen onder ons te beschermen.

De serie wordt geleid door Joshua Jackson (Dawson’s Creek, Fringe), Alec Baldwin (30 Rock), Christian Slater (Mr. Robot), AnnaSophia Robb (The Carrie Diaries), Grace Gummer (Newsroom) en Dominic Burgess (Raising Hope).

De serie Dr. Death is geschreven en geproduceerd door Patrick Macmanus (Happy!), die ook als showrunner zal dienen als onderdeel van zijn algehele deal met UCP. Uitvoerende producenten zijn Todd Black, Jason Blumenthal en Steve Tisch via Escape Artists naast Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery Podcasts. Het zal ook een volledig vrouwelijk regisseursteam bevatten, waaronder Maggie Kiley (Dirty John: The Betty Broderick Story), die ook de eerste twee afleveringen zal produceren, Jennifer Morrison (Euphoria) en So Yong Kim (Grand Army).

Dr Death is vanaf 19 september 2022 om 20:30 uur te zien op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter