Serie Emergence vanaf 28 oktober op Net5

Het eerste seizoen van Emergence, bestaande uit dertien afleveringen, is vanaf 28 oktober om 20.30 te zien op Net5. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de reeks neemt een politiechef een jong kind op dat ze vindt in de buurt van de plek van een mysterieus ongeval dat geen herinnering heeft aan wat er is gebeurd. Het onderzoek brengt haar in een samenzwering die groter is dan ze ooit had gedacht, en de identiteit van het kind staat in het middelpunt van dit alles.

Emergence op Net5

Een politiechef ontdekt een jong kind in de buurt van de plek van een mysterieus ongeval. Ze heeft geen herinnering meer van wat er zich heeft plaatsgevonden en heeft aan wat er is gebeurd. De politiechef besluit voor haar te zorgen en neemt haar in huis. Ondertussen wordt ze door het onderzoek meegesleurd in een samenzwering die groter is dan ze ooit had kunnen bedenken, en waarbij de identiteit van het kind centraal staat.

De cast bestaat uit namen als Allison Tolman, Alexa Swinton, Owain Yeoman, Ashley Aufderheide, Robert Bailey Jr., Zabryna Guevara, Donald Faison, Clancy Brown.

Emergence is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie werd ontwikkeld door Tara Butters en Michele Fazekas. Samen produceerden ze eerder Kevin (Probably) Saves the World, Agent Carter, Resurrection en Hawaii Five-0.

De serie ging in première in 2019. Vanaf 28 oktober is Emergence te zien op Net5

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter