Serie Grow verschijnt 2 december op Ziggo Movies & Series

De Deense serie Grow (originele titel Alfa/Bködsbroder) verschijnt 2 december op Ziggo Movies & Series. Bekijk de trailer hieronder. Het drama, dat wordt vergeleken met de Italiaanse serie Gomorra, gaat over twee broers die met elkaar in botsing dreigen te komen.

Grow op Ziggo

Grow is een spannende thrillerserie over twee broers, elk aan een andere zijde van de wet. Wanneer beursmakelaar Adam in het verleden van zijn overleden vader duikt, schuift de grond onder zijn erg ambitieuze voeten weg. Zonder het goed en wel te beseffen wordt hij ondergedompeld in de Deense drugswereld. Zijn criminele honger naar macht krijgt plots een hele andere wending als zijn broer Jakob, politieagent, hem tegen het lijf loopt. De poppen gaan aan het dansen.

De cast bestaat uit namen als Andreas Jessen, Ari Alexander, Besir Zeciri, Johannes Lassen, Sebastian Jessen, Simone Lykke.

De regie is in handen van Milad Avaz. Deze achtdelige serie verscheen in 2020 in Denemarken op televisie.

De serie Grow verschijnt op 2 december op Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter