Serie It Was Always Me vanaf 20 juni op Disney Plus

Gevaar. Romantiek. Muziek. Ontrafel het mysterie in It Was Always Me, een Original serie op Disney Plus. Bekijk hieronder alvast een trailer.

It Was Always Me Disney Plus

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

It Was Always Me op Disney Plus

It Was Always Me volgt de avonturen van Lupe (Sevilla), een Mexicaans meisje wiens leven een onverwachte wending neemt wanneer ze ontdekt dat haar vader – El Faraón, de grootste muziekster van Colombia – is overleden. Ze besluit te vertrekken naar haar geboorteland Mexico en af te reizen naar Cartagena om zijn begrafenis bij te wonen. Eenmaal daar realiseert ze zich al snel dat niets is wat het lijkt en besluit zich in te schrijven voor een muziekwedstrijd om dicht bij haar vaders entourage te zijn en zijn verdachte dood te onderzoeken. Samen met Noah (Bueno), een jonge voormalige assistent van haar vader, begint Lupe aan een missie vol gevaar, romantiek en veel muziek om dit mysterie op te lossen in het hart van de Colombiaanse Caraïben.

It Was Always Me (Spaans: Siempre Fui Yo) is een Colombiaanse serie, geproduceerd door The Mediapro Studio voor The Walt Disney Company. De serie bestaat uit tien afleveringen van 40 minuten en wordt geregisseerd door Felipe Cano (María Magdalena, El Comandante). Het bevat originele nummers geproduceerd door Mauricio Rengifo en Andrés Torres en uitgevoerd door Karol Sevilla en Pipe Bueno, die worden vergezeld door een getalenteerde internationale cast. De serie It Was Always Me is al verlengd voor een seizoen 2.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karol Sevilla, Pipe Bueno, Christian Tappan, José Julián Gaviria, Simón Savi, Antonio Sanint, Adriana Romero, Juliana Velásquez, Dubán Prado, Alejandro Gutiérrez, Katherine Escobar, Eliana Raventós, Marisol Correa, Felipe Botero.

Disney Plus serie It Was Always Me is vanaf 20 juni 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter