Serie La Brea vanaf 27 september op Net5

De serie La Brea zal vanaf 27 september 2022 op Net 5 te zien zijn. De reeks volgt de nasleep van wat er gebeurt als een enorm zinkgat op een vreemde manier verschijnt in de stad Los Angeles en een gezin van vier in twee verscheurt. Moeder en zoon worden naar een vreemde prehistorische wereld gestuurd waar ze moeten uitzoeken waar ze zijn beland en hoe ze thuiskomen. Bekijk hieronder een trailer.

La Brea serie op Net 5

Wanneer er in Los Angeles op mysterieuze wijze een enorm zinkgat ontstaat, scheurt het een gezin in tweeën en scheidt het moeder en zoon van vader en dochter. Wanneer een deel van het gezin zich in een onverklaarbare oerwereld bevindt, samen met een ongelijksoortige groep vreemden, moeten ze werken om te overleven en het mysterie te ontrafelen van waar ze zijn en of er een weg terug naar huis is.

La Brea heeft rollen voor Natalie Zea (Justified) als Claire Harris, Eoin Macken (Merlin) als Gavin Harris, Zyra Gorecki als Izzy Harris, Jack Martin als Josh Harris. Ook zijn er rollen voor Jon Seda (Chicago P.D.), Chiké Okonkwo (Being Mary Jane), Nicholas Gonzalez (The Flash), Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Josh McKenzie, Lily Santiago, Chloe De Los Santos.

Schrijver David Appelbaum, die ook de maker van de serie is, produceert samen met Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt en Ken Woodruff. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de studio die samen met Keshet Studios produceert. De pilot wordt geregisseerd door Thor Freudenthal (Diary of a Wimpy Kid, Percy Jackson: Sea of ​​Monsters).

De serie verscheen in 2021 op de Amerikaanse zender NBC. Ondanks dat de kijkcijfers van de serie daalden, heeft NBC toch een tweede seizoen besteld. Dit seizoen start eind september in de Verenigde Staten.

La Brea is vanaf 27 september om 20:30 uur op Net5.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter