Serie La Fortuna vanaf 20 juni op FOX

De serie La Fortuna is vanaf maandag 20 juni om 21:00 uur te zien bij FOX. Een hedendaagse avonturenthriller over het noodlottige marineschip Nuestra Señora de las Mercedes, dat in 1804 tot zinken is gebracht door de Britten. Na het vinden van dit schip inclusief bijbehorende schat, raken we verzeild in een juridische strijd om deze schat, waarvan wordt beweerd dat deze $500 miljoen waard is.

La Fortuna serie op FOX

Alex Ventura had nooit gedacht dat zijn eerste dag bij het ministerie van Cultuur zijn leven voorgoed zou veranderen. In de diepten van de oceaan voor de Zuid-Spaanse kust, hebben kapitein Frank Wild en zijn piraten de grootste onderwaterschat ooit ontdekt. Het is al moeilijk genoeg om te bewijzen dat de “La Fortuna” en haar buit daadwerkelijk in Spaanse wateren zijn gezonken, laat staan dat Wild en zijn moderne vrijbuiters ze terug kunnen veroveren. En dan hebben we het nog niet eens over het hete hangijzer dat het hele incident op diplomatiek niveau is. Samen met de vrijgevochten archivaris Lucia en Jonas Pierce, een briljante Amerikaanse advocaat met een passie voor oude piratenverhalen, begint Alex aan het avontuur van zijn leven dat hem de waarde zal leren van toewijding, vriendschap en zelfs liefde. La Fortuna is een David en Goliath-strijd van een hoogst onwaarschijnlijk zonderling koppel vol onverwachte tegenslagen, confrontaties en onthullingen, terwijl ze het niet alleen moeten opnemen tegen de laatste moderne piraat, maar ook tegen de schijnbaar onoverkomelijke krachten achter hem. Een visueel verbluffend drama geïnspireerd op ware gebeurtenissen: het terugvinden van de grootste schat van de oceanen.

La Fortuna is een Spaanse thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in 2021. Het is een bewerking van de graphic novel El tesoro del Cisne Negro uit 2018 door Paco Roca en Guillermo Corral.

Van Oscar®-winnende regisseur Alejandro Amenábar (The Sea Inside, The Others), met in de hoofdrol de voor een Oscar genomineerde Stanley Tucci (The Hunger Games, Road to Perdition, The Lovely Bones).

La Fortuna is vanaf 20 juni elke maandag om 21:00 uur te zien bij FOX!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter