Serie Picture Perfect Mysteries vanaf 21 maart op RTL8

De trilogie Picture Perfect Mysteries is vanaf 21 maart te zien op RTL8. De filmserie gaat over fotografe Allie en rechercheur Sam, die samenwerken om moordmysteries op te lossen en ondertussen gevoelens voor elkaar krijgen. Tot op heden zijn er drie Picture Perfect Mysteries-films. Bekijk hieronder een trailer.

Picture Perfect Mysteries

Allie is een bruiloft aan het fotograferen als tijdens de openingsdans plotseling de bruidegom wordt vermoord. Niemand heeft de dader gezien, maar alles wijst erop dat Greg het heeft gedaan, de ex van de bruid én de broer van Allie. Rechercheur Sam Acosta is nieuw in het stadje en leidt het onderzoek. Allie doet haar eigen onderzoek in een poging de naam van haar broer te zuiveren. Kunnen ze elkaar helpen om de dader te vinden?

Picture Perfect Mysteries is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Hallmark Movies & Mysteries. In 2019 zond Hallmark Movies & Mysteries de televisiefilm Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead uit. Deze was populair bij kijkers en leidde tot een verzameling vervolgen in 2020.

Newlywed and Dead (2019)

Allie is een bruiloft aan het fotograferen als tijdens de openingsdans plotseling de bruidegom wordt vermoord. Rechercheur Sam leidt het onderzoek. Kan Allie hem helpen de dader te vinden?

Dead Over Diamonds (2020)

In Dead over Diamonds werkt Allie op de tentoonstelling van haar vriendin als een diamanten halsketting wordt gestolen. Kunnen Allie’s foto’s rechercheur Sam helpen de zaak op te lossen?

Exit Stage Death (2020)

Allie is op de première van een toneelstuk als de hoofdrolspeelster wordt vermoord. Sam heeft haar hulp nodig bij het onderzoek. Tot ze de dicht bij de waarheid komen en zelf doelwit worden.

De cast bestaat uit namen als Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Erik Estrada, Sunita Prasad, Jon Cor, Trezzo Mahoro.

Ron Oliver regisseerde alle drie de films.

De trilogie Picture Perfect Mysteries begint 21 maart om 20:25 uur op RTL8.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter