Serie Reservation Dogs vanaf 13 oktober op Disney Plus

Het komische Hulu serie Reservation Dogs verschijnt 13 oktober op Disney Plus Nederland. De nieuwe coming-of-age comedy serie van Taika Waititi en Sterlin Harjo gaat over vier tieners die een vrachtwagen vol chips stelen in een poging geld in te zamelen voor hun dromen om naar Californië te gaan. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Reservation Dogs op Disney Plus

Reservation Dogs is een coming-of-age-komedie en volgt het verhaal van vier Indiaanse tieners op het platteland van Oklahoma die hun dagen doorbrengen met het plegen van misdaad… en het bestrijden ervan.

Na de dood van hun vriend proberen vier inheemse tieners aan het kleine reservaatgemeenschap van Oklahoma te ontsnappen. Elora Danan, de rustige Cheese, de grofgebekte Willie Jack en leider Bear Smallhill trachten geld op te brengen opdat ze naar het exotische Californië kunnen ontsnappen. Om dat voor elkaar te krijgen voeren ze kleine diefstallen uit, wat geen gemakkelijke taak blijkt met rivaliserende bendes.

De serie heeft hoofdrollen voor D’Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) als Bear, Devery Jacobs (American Gods) als Elora Danan, Paulina Alexis (Beans) als Willie Jack en nieuwkomer Lane Factor als Cheese. De serie heeft ook gastrollen voor Tamara Podemski, Zahn McClarnon, Macon Blair, Kirk Fox, Matty Cardarople, Dallas Goldtooth, Lil Mike en Funny Bone.

Reservation Dogs is uitvoerend geproduceerd door Taika Watiti en Sterlin Harjo. Het wordt ook geproduceerd door Garrett Basch via zijn Scott Rudin Productions-banner.

Reservation Dogs verschijnt 13 oktober op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter