Serie Sex Tape met Bobbi Eden op Discovery+

Nadat in januari al de Vlaamse variant met Goedele Liekens is verschenen, komt streamingdienst discovery+ nu met de taboedoorbrekende Original-serie Sex Tape met Bobbi Eden. Samen met relatiedeskundige Jeremy Heshof kijkt zij hoe koppers alles vastleggen en bespreken van hun relatie en seksleven. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie op discovery+.

Sex Tape op Discovery+

In de eerste discovery+ Original serie Sex Tape duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in! Want wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels? In deze nieuwe serie zijn onder andere realityster Michael van der Plas met zijn vriendin Naomi, oud Utopia kandidaat Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude te zien.

Wij mogen alles zien: de liefde, ruzie, jaloezie en natuurlijk de seks! Onder leiding van presentatrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof kijken de koppels in een huiselijke setting, naar elkaars Sex Tape. Alles wordt besproken, niets is te gek. Does size matter? Hoe hou je je relatie spannend als je vier kinderen hebt? Wat betekent onzekerheid voor je seksleven? Op welk vlak zouden de koppels nog willen experimenteren in hun relatie en hoe communiceer je hierover met elkaar? Bobbi en Jeremy voorzien de stellen van de nodige tips en uiteraard kunnen de koppels elkaar inspireren. Wat hebben ze geleerd en met welk advies lopen ze de deur uit?

Discovery+

Discovery+, de nieuwste streamingdienst van Discovery, gaf opdracht voor de serie. Nederland zal het vijfde land zijn dat dit format zal gebruiken, na het VK, België, Duitsland en Finland. De serie wordt geproduceerd door ITV Studios Nederland.

Oorspronkelijk gemaakt door Armoza Formats en Shelly Varod, is Sex Tape een tot nadenken stemmend sociaal experiment, waarbij elke week drie stellen zullen proberen hun relaties te herstellen met een dramatische en pittige nieuwe therapie. Ze zullen hun liefdesleven een week lang filmen: de problemen, de intimiteit en de seks. De kandidaten zullen dan de andere twee stellen ontmoeten en onder begeleiding van een sekstherapeut zullen ze hun ongecensureerde tapes aan elkaar onthullen.

De serie Sex Tape is vanaf 6 februari 2021 exclusief te zien op discovery+ met elke week een nieuwe aflevering.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter