Serie Shadowplay vanaf 30 april op NPO

De serie Shadowplay is vanaf 30 april 2021 te zien op NPO3. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de reeks maken we kennis met Max McLaughlin, een Amerikaanse agent die in de zomer van 1946 in Berlijn aankomt om te helpen bij het opzetten van een politiemacht in de chaotische nasleep van de oorlog.

Shadowplay serie

Max McLaughlin is een Amerikaanse agent die in de zomer van 1946 in Berlijn arriveert om te helpen bij het opzetten van een politiemacht in de chaotische nasleep van de oorlog. Max zijn doel is om “Engelmacher” Gladow, de Al Capone van het naoorlogse Berlijn, neer te halen. Tegelijkertijd onderneemt Max een geheime kruistocht om zijn vermiste broer te vinden, die ondergedoken ex-nazi’s vermoordt. Zonder dat Max het weet, wordt hij echter gebruikt als pion in wat het daadwerkelijke begin van de Koude Oorlog is.

De cast bestaat uit namen als Taylor KitschLogan Marshall-GreenNina HossMichael C. Hall, Tuppence Middleton.

Shadowplay is een Duitse misdaadserie van de zender ZDF. De serie ging in première op 30 oktober 2020. De reeks is geschreven en geregisseerd door Måns Mårlind. Hij is weer bekend van de internationale hitseries als The Bridge en Midnight Sun.

Avrotros zendt Shadowplay uit op NPO 3, twee afleveringen per week, vanaf vrijdag 30 april 21.30 uur. De serie is in zijn geheel al te zien op NPO Plus vrijdag 23 april.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter