Serie Snowdrop vanaf 9 februari te zien op Disney Plus

De serie Snowdrop is vanaf 4 februari 2022 te zien op Disney Plus. Het verhaal van Snowdrop speelt zich af in 1987, een cruciaal moment in de geschiedenis van Zuid-Korea. De serie focust zich op romance tussen een Zuid-Koreaanse student en de Noord-Koreaanse spion. Bekijk hieronder een trailer.

 Snowdrop op Disney Plus

Een wanhopig liefdesverhaal tussen Youngro, een jeugdige vrouwelijke eerstejaarsstudent, en Sooho, een prestigieuze maar mysterieuze universitair afgestudeerde, die op een dag haar kamer binnenspringt, in een slaapzaal voor vrouwen, bedekt met bloed van het weglopen van een gevaarlijke situatie. Ondanks de strikte bewaking helpt ze hem bij het verbergen en genezen, wat hun relatie ontwikkelt die ingaat tegen het tragische tijdperk van 1987 in Seoul.

Snowdrop is een Zuid-Koreaanse serie met in de hoofdrollen Jung Hae-in, Jisoo, Yoo In-na, Jang Seung-jo, Yoon Se-ah, Kim Hye- yoon, en Jung Yoo-jin. Het ging in première op JTBC op 18 december 2021. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit dertien afleveringen. De reeks blijkt nu al een behoorlijk controversieel te zijn vanwege vermeende geschiedvervalsing.

De serie Snowdrop is vanaf 9 februari 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter