Serie Soulmates vanaf 8 februari op Amazon Prime Video

De serie Soulmates zal vanaf 8 februari te zien zijn op Amazon Prime Video. Dat heeft de streamer bekendgemaakt. Bekijk hieronder alvast de trailer. De serie is een bloemlezing die zich in de nabije toekomst afspeelt, waar de wetenschap een plaats heeft bereikt waar ze kan onthullen wie ieders zielsverwant is.

Soulmates serie op Amazon Prime Video

Zielsverwanten worden vijftien jaar in de toekomst geplaatst, wanneer de wetenschap een ontdekking heeft gedaan die het leven van iedereen op de planeet verandert – een test die je ondubbelzinnig vertelt wie je zielsverwant is. Elk van de zes afleveringen zal een andere cast bevatten en een geheel nieuw verhaal rond het ontdekken (of ervoor kiezen niet te ontdekken) van de resultaten van deze nieuwe test en de impact van die resultaten op een groot aantal relaties.

De serie bestaat uit 6 afleveringen en is geregisseerd door Rob Savage (Britannia), Marco Kreuzpaintner (Beat), Andrea Harkin (The Trial Of Christine Keeler) en geschreven door Will Bridges (Strangers Things, Black Mirror) en Brett Goldstein.

In de hoofdrol Sarah Snook, Kingsley Ben-Adir, David Costabile, Sonya Cassidy, Charlie Heaton, Malin Akerman, Betsy Brandt, JJ Feild, Darren Boyd, Dolly Wells, Karima McAdams, Laia Costa, Shamier Anderson, Georgina Campbell, Henry Goodman, Sofia Oxenham, Nathan Stewart-Jarrett, Sandra Teles, Letty Thomas en Adam El Hagar.

Soulmates ging in première op AMC op 5 oktober 2020. In augustus 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, voorafgaand aan de seriepremière.

De serie Soulmates zal vanaf 8 februari te zien zijn op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter