Serie Spy City te zien bij Ziggo Movies & Series XL

De serie Spy City is vanaf nu te zien bij Ziggo Movies & Series XL. Het speelt zich in 1961 af en draait om de Engelse spion Fielding Scott, welke naar Berlijn gestuurd wordt om een verrader in de Britse ambassade of onder de geallieerden op te sporen. Bekijk hieronder een trailer.

Spy City bij Ziggo 

De Engelse spion Fielding Scott wordt in 1961, kort voor de bouw van de Berlijnse muur, naar Berlijn gestuurd om een verrader te vinden. Deze zou zich onder de geallieerden of bij in de Britse ambassade bevinden. De stad, door Sovjetleider Nikita Chroesjtsjov uitgeroepen tot “de gevaarlijkste plek op aarde”, wemelt van de spionnen en dubbelagenten. Eén verkeerde beweging zou de dreiging van een nucleaire oorlog kunnen aanwakkeren, aangezien Amerikaanse, Britse en Franse troepen in West-Berlijn door niets meer dan een denkbeeldige lijn gescheiden blijven van hun Sovjet- en Oost-Duitse tegenhangers.

De hoofdrollen worden gespeeld door Romane Portail, Dominic Cooper, Leonie Benesch, Johanna Wokalek, Ben Münchow, Seumas Sargent, Rupert Vansittart, Tom Ashley, Adrian Lukis, Lukáš Bech en Tonio Arango.

Spy City is een miniserie gemaakt door William Boyd over spionnen in 1961 in Berlijn, tijdens de Koude Oorlog. Naast boeken als Restless en het James Bond boek Solo, schreef Boyd ook de scenario’s van Restless en Any Human Heart.

De serie werd voor het eerst uitgezonden in Duitsland. Vervolgens heeft AMC+ de rechten gekregen om de reeks in de Verenigde Staten te streamen op MIPTV. Spy City is vanaf januari 2022 echter ook te zien bij Ziggo Movies & Series XL.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter