Serie The Nest vanaf januari bij NPO Plus

De serie The Nest van BBC One zal vanaf 29 januari 2021 verschijnen op NPO Plus. Daarnaast is de Britse miniserie vanaf begin februari wekelijks te bekijken bij NPO 2 en NPO Start. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Serie The Nest op NPO Plus

Dan en Emily zijn dol op elkaar. Ze wonen in een groot huis op een prachtige locatie net buiten Glasgow en hebben alles wat ze zich maar kunnen wensen, behalve een baby. Door een toevallige ontmoeting komen ze in contact met Kaya, een achttienjarige die aan de andere kant van de stad woont en het niet bepaald breed heeft. Kaya stemt ermee in om draagmoeder te worden voor Dan en Emily en het voelt het alsof ze bestemd waren elkaar te ontmoeten, maar was dit wel toevallig?

De hoofdrollen worden gespeeld door Martin Compston, Sophie Rundle, Mirren Mack, Fiona Bell, James Harkness, Liz Ewing, Bailey Patrick, Katie Leung, Samuel Small, Christine Bottomley, David Hayman, Shirley Henderson, Kate Dickie, Siobhan Redmond.

The Nest bestaat uit vijf afleveringen en werd geschreven door Nicole Taylor, die eerder een BAFTA won voor de BBC-miniserie Three Girls. De regie werd gevoerd door Andy De Emmony en Simen Alsvik.

De serie The Nest is vanaf 29 januari 2021 te zien op NPO Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter