Serie The Outlaws vanaf 6 juni op BBC First

De BBC Studios’ misdaadkomedie The Outlaws is vanaf 6 juni 2022 te zien op BBC First. The Outlaws volgt een groep buitenbeentjes die de taak hebben gekregen om gemeenschapsdienst te doen in een oud verlaten gebouw. Nadat ze echter een zak met geld in het gebouw hebben gevonden, worden ze plotseling het doelwit van een criminele bende.

The Outlaws op BBC First

The Outlaws is geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Stephen Merchant, mede-bedenker van The Office, die ook in de serie te zien is als Greg. Naast hem zijn er rollen voor Rhianne Barreto (Hanna) als Rani, Gamba Cole (Guerrilla) als Christian, Christopher Walken (Severance) als Frank, Eleanor Tomlinson (The Nevers) als Lady Gabriela, Darren Boyd (Trying) als John, Clare Perkins (The Wheel of Time) als Myrna en Jessica Gunning (Fortitude) als Diane.

De serie gaat over een ongelijksoortige groep wetsovertreders die bij elkaar worden gezet om een ​​taakstraf te voltooien. Zeven vreemden uit verschillende lagen van de bevolking worden gedwongen samen te werken om een ​​vervallen buurthuis te renoveren. Wanneer een van hen wordt meegesleurd in een gevaarlijke wereld van georganiseerde misdaad, verenigen ze zich op manieren die geen van hen voor mogelijk had gehouden.

The Outlaws is mede gemaakt door Merchant en Elgin James. Uitvoerende producenten zijn Luke Alkin, Kenton Allen en Matthew Justice, met BBC One en Amazon Studios co-produceren. BBC One heeft The Outlaws seizoen 2 al aangekondigd.

The Outlaws is vanaf 6 juni 2022 te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter