Serie Tropenjaren met Jelka van Houten & Henry van Loon op NPO 3

Henry van Loon en zijn partner Jelka van Houten zijn vanaf 3 april 2022 samen te zien in de nieuwe NPO serie Tropenjaren. Dat maakte BNNVara bekend. Jelka en Henry spelen een stel dat net een kind heeft gekregen. De trailer voor Tropenjaren kun je hieronder bekijken.

In Tropenjaren beginnen Jelle en Rosa aan een nieuwe fase in hun leven. De jonge ouders proberen niet alleen het beste te doen voor hun dochter Stella, maar proberen ook hun werkende leven en relatie voort te zetten zoals het altijd was: sexy en ambitieus. Maar uitgaan en feesten lijken nu plaats te maken voor luiers en babysitters.

Volgens Jelka zijn veel scenes erg herkenbaar voor haar:

“De scènes die we draaiden zaten dicht bij de werkelijkheid. Soms merkten we dat we een scène thuis per ongeluk nog eens dunnetjes overdeden, super herkenbaar.”

Henry vond het acteren met zijn vrouw helemaal niet erg:

“Samen spelen was fantastisch. Je bent helemaal op elkaar ingespeeld. De draaidagen werden gek genoeg de dagen waarop wij wat ‘tijd voor elkaar hadden’. We hebben enorm veel gelachen.”

 

?‍?‍? Trailer ‘Tropenjaren’ (BNNVARA)
Tropenjaren is de nieuwe comedyserie met Henry van Loon en Jelka van Houten over de ongemakken van het kersverse ouderschap. En een vorig leven dat nooit meer terugkomt.

? Vanaf zondag 17 april op NPO3

Geplaatst door Impresariaat De Keet op Donderdag 31 maart 2022

Tropenjaren serie

Rosa (tv-presentatrice) doet haar best om alle ballen in de lucht te houden maar verlangt ondertussen ook naar een avondje zonder Stella: eindelijk weer even los met harde muziek en seks. Jelle (schrijver) heeft daarentegen meer de behoefte aan rust. Om de drukte thuis te ontlopen gaat hij vaak langs in het café van zijn beste vriend Steve (Eric van Sauers).

Steve is een gescheiden vader die niet alleen worstelt met het feit dat zijn dochter begint te puberen, maar ook met de liefde. De zus van Rosa, Bregje (Eva Crutzen), blijkt juist de eeuwige vrijgezel, die in iedere nieuwe date haar potentiële ware liefde ziet. De serie focust zich op de humor van het menselijk tekort en gênante alledaagse momenten. Zo zien we hoe Rosa op haar werk last heeft van lekkende borsten, wordt Jelle doodsbang van de nieuwe strenge oppas, zien we Steve’s ongemak tijdens de eerste ongesteldheid van zijn dochter en rijdt Bregje tijdens een proefrit een auto in de prak.

Andere acteurs in de serie zijn Anna Drijver, Stefan Stasse, Duyna Khayame, Lineke Rijxman, Sieger Sloot, Eva Crutzen, Eric van Sauers en Sarah Janneh.

Tropenjaren is gebaseerd op een Israëlisch tv-format dat werd bewerkt door Elzelien Peters.

De serie Tropenjaren is vanaf 3 april 2022 zeven zondagen om 20.25 uur en daaropvolgend drie zondagen om 21.15 uur te zien bij BNNVara op NPO 3.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter