Sex and the City spin-off serie And Just Like That… krijgt trailer

HBO Max heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de Sex and the City spin-off serie And Just Like That… Bekijk de trailer hieronder. De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. De Max Original-serie zal op donderdag 9 december verschijnen met twee afleveringen op HBO Max. De volgende acht afleveringen gaan wekelijks in première op de daaropvolgende donderdagen.

In Nederland zal de streamingsdienst HBO Max volgend jaar verschijnen. Of And Just Like That… ergens anders te zien zal zijn in Nederland is nog niet bekend.

And Just Like That trailer

And Just Like That… trailer

De nieuwe Max Original-serie is gebaseerd op het boek Sex and the City van Candice Bushnell en de originele tv-serie gemaakt door Darren Star. De serie volgt Carrie, Miranda en Charlotte tijdens hun reis van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap in hun dertiger jaren naar de nog meer gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap wanneer ze vijftig zijn.

De hoofdrollen in de nieuwe reeks worden gespeeld door Sarah Jessica Parker, Cynthia NixonKristin Davis, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pittman, Sara Ramirez, Isaac Cole Powell.

Sex and the City-bedenker Darren Starr (Emily in Paris) is niet betrokken bij de spin-off, maar scenarist Michael Patrick King wel.

And Just Like That… is vanaf 9 december 2021 te zien op HBO Max.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter