Shailene Woodley & Sam Claflin in trailer survival film Adrift

The Searchers heeft een trailer vrijgegeven voor de aankomende dramafilm Adrift. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrollen zien we Shailene Woodley (The Fault in Our Stars, Divergent) en Sam Claflin (Me Before You, The Hunger Games).

Tami Oldham en haar vriend Richard Sharp zijn zeilers die over de oceaan trekken. Hun vakantie wordt verstoord wanneer ze in een rampzalige orkaan terechtkomen. In de nasleep van de storm vindt Tami Richard zwaargewond terug, hun boot vernield. Zonder hoop op enige hulp moet Tami de kracht vinden om zowel zichzelf als de enige man van wie ze ooit heeft gehouden te redden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Adrift is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over twee geliefden die de zee op gaan en verstrikt raken in een van de meest verwoestende orkanen in de geschiedenis. De echte Tami Oldham schreef haar verhaal over overleven in het boek ”Red Sky in Mourning: A True Story of Love, Loss and Survival at Sea”. 

Adrift wordt geregisseerd door Baltasar Kormákur op basis van een scenario door Aaron Kandell, Jordan Kandell en David Branson Smith. De film draait vanaf 5 juli 2018 in de Nederlandse bioscoop.