She-Hulk, Moon Knight & Ms. Marvel series bevestigd voor Disney+

Kevin Feige heeft op D23 onthuld dat er meerdere iconische helden naar het kleine scherm zullen komen, namelijk She-Hulk, Moon Knight & Ms. Marvel! Er is ook bevestigd dat Ms. Marvel/ Kamala Khan de overstapt zal maken naar de MCU films.

She-Hulk debuteerde in Marvel Comics ‘Savage She-Hulk’ # 1 in 1980, gemaakt door schrijver Stan Lee en kunstenaar John Buscema. Haar alter ego is Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner / Hulk, die na te zijn neergeschoten een bloedtransfusie van Bruce krijgt die haar in een vergelijkbaar groen monster verandert. Ze werd later lid van de Avengers en verving kort Ben Grimm in The Fantastic Four.

Moon Knight, gecreëerd door Doug Moench en Don Perlin in 1975 voor “Werewolf by Night” # 32, is het alter ego van Marc Spector, een zoon van een Joods-Amerikaanse rabbijn die opgroeide tot een zwaargewicht bokser en vervolgens een Amerikaanse marine. Voor dood achtergelaten op een missie in Egypte, wordt hij meegenomen naar een tempel gewijd aan de god Khonshu, en stemt ermee in om de avatar van de god op aarde te worden.

De Britse schrijver Bisha K. Ali (Four Weddings and Funeral) zal naar verluidt schrijven en showrunner zijn voor de Ms. Marvel serie.

Het is onduidelijk wanneer de series te zien zullen zijn op de streamingdienst. Wie is er enthousiast door de aankondiging? Laat het ons weten in de comments.