Sinistere Fear the Walking Dead seizoen 2 poster

AMC een nieuwe poster vrijgegeven voor Fear the Walking Dead seizoen 2. Bekijk deze hieronder. Dit seizoen bestaat uit vijftien afleveringen en zullen te zien zijn vanaf april.

Fear the Walking Dead seizoen 2

 

Fear the Walking Dead seizoen 2

Na het succes van het eerste seizoen is de serie verlengd met een tweede seizoen. De dood kent geen grenzen. Dit lijkt het thema te zijn van Fear the Walking Dead in het tweede deel van het tweede seizoen. De gezinnen hebben het moeilijk. De eenheid die ze even leken te vormen, lijkt nu erg ver weg door de gebeurtenissen op het landgoed Abigail. Alicia (Alycia Debnam Carey) begrijpt niet waarom Madison (Kim Dickens) weigerde om Nick te laten gaan. Travis (Cliff Curtis) ziet dat de apocalyptische duisternis Chris (James Henrie) steeds meer in zijn greep krijgt en probeert hem hierbij te helpen. Ofilia (Mercedes Mason) wordt sterk beïnvloed door het verleden van haar vader Daniel (Ruben Blades) en dit beïnvloedt haar hoop op een nieuw leven in deze duistere wereld. Strand (Colman Domingo) wordt, ten slotte, verteerd door zijn eigen verdriet.’

Hoofdrollen zijn er voor Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane, Colman Domingo, Mercedes Mason, James Henrie, Ruben Blades en Alycia Debnam Carey. De serie zal zich afspelen, ver van de Atlanta, Georgia locatie van The Walking Dead, in Los Angeles. Tevens speelt het zich af gedurende de eerste dagen van de infectie.

The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert zijn uitvoerend producent.

Het tweede seizoen zal bestaan uit 15 afleveringen. De eerste zeven afleveringen komen deze lente, de overgebleven acht komen later in 2016. Fear the Walking Dead is vanaf 10 april te zien op AMC.