Siren seizoen 3 vanaf 8 april bij Ziggo Movies & Series

Dat het meerminedrama Siren seizoen 3 is vanaf 8 april 2021 te zien bij Ziggo Movies & Series. De reeks was eerder nog te zien bij Videoland en bij Amazon Prime Video, maar inmiddels is de deze nog enkel te bekijken bij Ziggo.

De serie is gebaseerd op een verhaal van co-schrijvers Eric Wald en Dean White en speelt zich af in het kustplaatsje Bristol Cove, in de legende bekend als een oud huis van zeemeerminnen. Siren is echter niet het klassieke zeemeermin-sprookje dat je gewend bent. De hoofdrol is voor de Belgische actrice Eline Powell. Ze speelt een aan land gekomen zeemeermin die een groot spoor van vernieling achterlaat in een klein kustplaatsje bij Washington, terwijl ze op zoek is naar haar gevangengenomen zus. Twee lokale biologen proberen te achterhalen wie ze is en waar ze vandaan komt.

Siren seizoen 3 op Ziggo

In Siren wordt het kustplaatsje Bristol Cove, bekend om zijn legende dat het ooit de thuisbasis was van zeemeerminnen, op zijn kop gezet wanneer een mysterieus meisje (Eline Powell) verschijnt en het kleine vissersdorpje begint te verwoesten. Gebruik makend van hun bronnen, moeten zeebiologen Ben (Alex Roe) en Maddie (Fola Evans-Akingbola) samenwerken om uit te zoeken wie en wat deze oerjager uit de diepe zee naar het land heeft gedreven?

Er is weer veel drama in Siren seizoen 3. Het neemt toe na Ben’s schokkende beslissing om de verslaggever aan het einde van seizoen twee te laten sterven, wat een golfeffect heeft in zijn relatie met Maddie en Ryn. Ondertussen arriveert een gevaarlijke nieuwe zeemeermin in Bristol Cove, die het leiderschap van Ryn uitdaagt en een epische onderzeese strijd tussen rivaliserende stammen aanwakkert. Dit alles wordt gecompliceerd door het feit dat Ryn’s baby, die nu door een draagmoeder wordt gedragen, koste wat het kost moet worden beschermd.

Rollen in de serie zijn er voor Alex Roe, Eline Powell, Ian Verdun, Rena Owen, Fola Evans-Akingbola, Sibongile Mlambo, Aylya Marzolf, Sedale Threatt Jr., Chad Rook.

Het drama is gebaseerd op een verhaal van Eric Wald en Dean White, die beide als uitvoerende producers optreden. Emily Whitesell (Finding Carter) fungeert als showrunner en uitvoerend producent. Brad Luff, Nate Hopper en RD Robb dienen ook als uitvoerende producenten.

Siren seizoen 3 is in Nederland vanaf 8 april 2021 te zien op Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter