Skyhigh TV haalt order voor Killer Camp Nederland binnen voor Prime Video

Keshet International heeft een belangrijke deal gesloten voor Killer Camp Nederland, waardoor de slasher-horror whodunit reality wedstrijd format in Nederland zal worden gemaakt voor Prime Video.

In het door Mediawan’s Skyhigh TV geproduceerde format, zullen 11 bekende influencers uit Nederland inchecken in het Amerikaanse “Camp Pleasant” uit de jaren ’80. Echter, één van hen beraamt een moorddadig plan, waardoor alle deelnemers, in een strategisch kat-en-muisspel moeten vechten voor hun leven. Terwijl iedereen strijd om de “moordenaar” onder hen te ontmaskeren voor een deel van de geldprijs van 20.000 euro.

Overdag moeten de kampeerders zich een weg banen door een reeks hilarische uitdagingen, terwijl de “moordenaar” probeert hun inspanningen te saboteren en daarbij andere spelers in het proces mee trekt. Zodra de duisternis valt, wordt iedere nacht een ongelukkige kampeerder op de meest gruwelijke en originele retro-achtige wijze uitgekozen en “vermoord”, waardoor de aanspraak op de geldprijs wordt verspeeld!

Killer Camp Nederland

Sky High TV’s creatief directeur Marius van Duijn en uitvoerend producent Martine Tromp zeggen:

“Toen we Killer Camp voor het eerst zagen, vonden we het meteen geweldig. We zijn erg enthousiast dat we dit nieuwe en frisse whodunit-game-reality-horror format naar het Nederlandse publiek kunnen brengen en zijn het Nederlandse Prime Video team dankbaar voor hun vertrouwen en enthousiasme.”

Keren Shahar, Keshet International’s COO en President of Distribution, voegt toe:

“We zijn dolblij dat Killer Camp een fantastisch onderkomen heeft gevonden bij Prime Video. Dit format is een echt opwindende kijk op reality-tv die een jonger publiek tot het einde van de serie betrokken en geboeid houdt, en we hebben er alle vertrouwen in dat Skyhigh TV dit format op briljante wijze opnieuw zal interpreteren voor het Nederlandse publiek.”

Karen Smith, CEO van Tuesday’s Child, zegt:

“Het is fantastisch om samen te werken met Skyhigh TV en Prime Video aan onze eerste Europese adaptatie van Killer Camp. Dit reality format is een frisse en spannende mix van een sexy, jonge reality en een gameshow, met een intrigerende whodunit twist die kijkers tot de laatste aflevering in het ongewisse laat en nog lanmg laat napraten over de show.”

Gefilmd op locatie bij Het Blauwe Meer in Nederland, zal Prime Video’s Killer Camp worden bemand door club begeleider, komiek en acteur Ruud Smulders, die zal zorgen voor een hele reeks van verrassingen en hilarische challenges gedurende de serie. Met Marius van Duijn als creatief directeur, zal de Nederlandse remake worden geproduceerd door Martine Tromp voor SkyHigh TV. Killer Camp NL gaat later dit jaar in première op Prime Video in Nederland.

Het originele Killer Camp werd gecreëerd en geproduceerd door Tuesday’s Child Television voor zowel ITV2 in het Verenigd Koninkrijk en The CW in de Verenigde Staten. Beide seizoenen werden geproduceerd door Karen Smith, Steph Harris en Ben Wilson.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter