Smother seizoen 2 is vanaf 31 juli te zien op BBC First

Smother seizoen 2 is vanaf 31 juli 2022 te zien op BBC First. De terugkeer van de intense onderzoeksthriller over de geheimen die families voor elkaar verborgen houden en die, eenmaal openbaar, hen voor altijd uit elkaar kunnen drijven. Bekijk hieronder een trailer.

Smother seizoen 2

In een klein stadje aan de wilde en ruige kust van County Clare woont het gezin Ahern. Wanneer op de ochtend na een familiefeest Val Aherns echtgenoot Denis dood wordt aangetroffen aan de voet van de rotsen vlak bij hun huis, onderzoekt Val de gebeurtenissen die zich de vorige avond hebben afgespeeld. Intussen is ze vastbesloten om haar dochters Jenny, Anna en Grace te beschermen.

Seizoen 2 ziet de geheimen die families voor elkaar verborgen houden en die, eenmaal openbaar, hen voor altijd uit elkaar kunnen drijven. Val denkt dat ze veilig is. Iemand anders heeft de schuld op zich genomen voor de moord op haar man Denis. Maar een klop op de deur veroorzaakt een schokgolf door de familie. Voor hen staat de geheime zoon van Denis, Finn. Dit verhaal speelt zich af aan de adembenemende, ruige kust van County Clare in Ierland en laat zien hoe geheimen een familie kunnen vernietigen.

Smother is een Ierse misdaadserie van de zender RTE One. De serie ging in première op 7 maart 2021 en is geschreven door Kate O’Riordan en geregisseerd door Dathaí Keane. De dramaserie is al verlengd met een derde seizoen, dat in 2023 in première gaat.

In de hoofdrol zien we Dervla Kirwan, Gemma-Leah Devereux, Seána Kerslake, Niamh Walsh, Justine Mitchell.

Smother seizoen 2 is vanaf 31 juli 2022 te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter