Sneakerella vanaf 13 mei op Disney Plus

Strik je veters en droom. De Original film Sneakerella gaat op 13 mei 2022 in première op Disney Plus. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Sneakerella disney plus

Sneakerella op Disney Plus

In deze moderne versie van het sprookje van Assepoester is El een aspirant-sneakerontwerper uit Queens die werkt in de schoenenwinkel die ooit van zijn overleden moeder was. El verbergt zijn artistieke talent voor zijn gestresste stiefvader en twee gemene stiefbroers. Wanneer hij Kira King ontmoet, de fel onafhankelijke dochter van de legendarische basketbalster en sneakermagnaat Darius King, slaan de vonken over en bouwen de twee een band op door hun wederzijdse affiniteit met sneakers. Maar zijn hun werelden te verschillend… en kan El de moed vinden om zijn droom na te jagen om een ​​”legitieme” sneakerontwerper in de industrie te worden?

Sneakerella is een muzikale komediefilm geregisseerd door Elizabeth Allen Rosenbaum en geschreven door David Light & Joseph Raso, Tamara Chestna, Mindy Stern en George Gore II. Geproduceerd door Disney Channel en Jane Startz Productions.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chosen Jacobs, Lexi Underwood, John Salley, Yvonne Senat Jones, Bryan Terrell Clark, Kolton Stewart.

De film Sneakerella zal op 13 mei 2022 worden uitgebracht op Disney Plus.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter