Snowpiercer seizoen 4 aangekondigd

TNT viert de afronding van de productie van seizoen 3 van de populaire dramaserie met de aankondiging van Snowpiercer seizoen 4. Hoofdrolspeler Daveed Diggs deelde het nieuws samen met een paar medecastleden in een nieuwe video, die je hieronder kunt bekijken! Sam Linsky en Adrienne O’Riain, hoofden van originele scriptprogrammering voor TBS, TNT en truTV vertelden:

“Snowpiercer has been an incredibly successful series for us that continues to capture the imagination of viewers, grow audience, and maintain strong ratings. All of our seasons embark on an emotional, unexpected ride, and the well-plotted storylines will continue to evolve and remain relevant to audiences. We’re excited to keep the train running into season four.”

 

Snowpiercer seizoen 4

De Snowpiercer serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Bong Joon-ho uit 2013. Het speelt zich af in een toekomst waarin een experiment om de opwarming van de Aarde tegen te gaan volledig misgelopen is. Dat resulteerde in een ijstijd, waarin het grootste deel van de mensheid uitgestorven is. De enige overlevenden wonen op Snowpiercer, een trein die de hele wereld over reist en waarop er een klassensysteem ontwikkeld is. Hierin leven de arme mensen achterin de trein en de rijken helemaal voorin.

In seizoen twee ontstaat een geheel nieuwe machtsstrijd, die een gevaarlijke kloof veroorzaakt doordat mensen verdeeld zijn tussen hun loyaliteit aan Layton en aan meneer Wilford, die een nieuwe trein, nieuwe technologie en een plan heeft. Terwijl Layton tegen Wilford vecht voor Snowpiercer, stuit Melanie op een schokkende nieuwe ontdekking die het lot van de mensheid zou kunnen veranderen.

Hoofdrollen in seizoen 2 zijn er voor Jennifer Connelly (Labyrinth, Hulk), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), Mickey Sumner (Frances Ha, American Made) en Sean Bean als Mr. Wilford. Ze worden vergezeld door Mickey Sumner, Susan Park, Rowan Blanchard, Aaron Glenane, Fiona Vroom, Aleks Paunovic, Iddo Goldberg, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright en Annalise Basso.

De serie wordt geproduceerd door Tomorrow Studios en CJ Entertainment. Marty Adelstein en Becky Clements van Tomorrow Studios zullen uitvoerend produceren samen met Derrickson, James Hawes, Matthew O’Connor, Miky Lee, Jeong Tae-sung, Park Chan-wook, Lee Tae-hun en Choi Dooho.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter