Sony’s Spider-Man Universe is de officiële titel voor niet-MCU Marvelfilms

Sony onthult de officiële naam van hun afzonderlijke tak van het Marvel-universum als “Sony’s Spider-Man Universe”, hieronder vallen films als Venom en Morbius.

Aangezien Sony de filmrechten heeft op Spider-Man en al zijn gelieerde personages, is het de enige andere studio naast Disney die eigen Marvel-films kan maken. Tot voor kort waren films als Venom en Morbius verenigd onder het merk Sony Pictures Universe of Marvel Characters. Dat was echter niet bepaald een pakkende naam. Dat is waarschijnlijk de reden waarom Sony het heeft veranderd. Dit meldt SuperHeroHype.

Sony’s nieuwe naam voor hun Marvel-films is Sony’s Spider-Man Universe. De huidige deal van Sony met Marvel Studios omvat alleen Spider-Man: No Way Home en één MCU-film. Het is mogelijk dat Sony’s MCU-contract nog steeds kan worden verlengd voor extra films. Hoewel het alter ego van Peter Parker in de titel wordt genoemd, is het onduidelijk of de originele Spider-Man zelf in een van de komende SSU-films zal verschijnen.

Sony’s Spider-Man Universe

De eerste film die officieel onder de Sony’s Spider-Man Universe-vlag wordt uitgebracht is Venom: Let There Be Carnage. Die film komt op 15 oktober in de bioscoop. Daarna volgt Morbius op 28 januari 2022. De door Aaron Taylor-Johnson geleide Kraven the Hunter-film staat ook op de planning voor 13 januari 2023. Vandaag verscheen ook de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home deze kun je hier bekijken.

Wat vind je van de naam van het nieuwe merk van Sony? Kijk je uit naar de potentiële Spider-Man vs. Venom-film? Laat het ons weten in de comments!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter