Spaanse serie Feria vanaf 28 januari op Netflix

De Spaanse serie Feria (Feria: La luz más oscura) verschijnt vanaf 28 januari 2022 op Netflix. Je kunt hieronder alvast de spannende trailer kijken. Feria is een thrillerserie gemaakt door Agustín Martínez en Carlos Montero. De serie volgt Eva en Sofia die de gruwelijke misdaad onder ogen moeten zien die hun ouders lijken te hebben begaan.

Feria serie op Netflix

Wat als twee tienerzussen blijken te ontdekken dat hun ouders monsters zijn? Eva (Ana Tomeno) en Sofia (Carla Campra) zullen de gruwelijke misdaad onder ogen moeten zien die hun ouders lijken te hebben begaan, die, voordat ze verdwenen, 23 slachtoffers hebben achtergelaten. Hoe gaan deze zussen overleven in een stad die hen haat? Is het mogelijk dat ze hun ouders zo slecht kenden of is er een reden waarom ze bij dit evenement betrokken waren? Dit is het pad dat Eva en Sofia zullen nemen in Feria, een stad waar de realiteit een fantastisch universum verbergt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Marta Nieto, Ana Tomeno, Carla Campra, Ángela Cremonte, Patricia López, Isak Férriz, Ernest Villegas.

De serie, die acht afleveringen krijgt, komt van makers Carlos Montero en Augstín Martínez. Zij maakten eerder al de Netflix-series Élite en El desorden que dejas.

De Spaanse serie Feria verschijnt vanaf 28 januari 2022 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter