Spannende trailer voor Netflix film There’s Someone Inside Your House

Netflix heeft de trailer onthuld voor de film There’s Someone Inside Your House, van de producenten van Stranger Things en The Conjuring Universe. Bekijk hieronder een trailer. Een middelbare scholier (Sydney Park) en de rest van de eindexamenklas van haar nieuwe school zijn het doelwit van een gemaskerde moordenaar die van plan is hun donkerste geheimen aan de wereld prijs te geven.

There's Someone Inside Your House

There’s Someone Inside Your House

Makani verhuist van Hawaii naar Nebraska om er bij haar oma te wonen en haar middelbare school af te maken. De laatstejaars worden echter het doelwit van een gemaskerde moordenaar. De dader lijkt erop uit om de duistere geheimen van elke leerling te onthullen. De enige hoop op het stoppen van de moorden berust op de schouders van Makani en haar vrienden, voordat ze zelf het slachtoffer worden.

There’s Someone Inside Your House is een aankomende Amerikaanse slasherfilm geschreven door Henry Gayden en geregisseerd door Patrick Brice. Het is een bewerking van de gelijknamige roman uit 2017 van Stephanie Perkins.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Jesse LaTourette en Diego Josef.

De film is te zien tijdens het Fantastic Fest, dat tussen 23 en 30 september plaatsvindt. Vanaf 6 oktober is de film te streamen op netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter