Sparking Joy with Marie Kondo vanaf 31 augustus op Netflix

Een georganiseerd huis was nog maar het begin. Het wereldwijd bekende organiseerfenomeen Marie Kondo is terug met Sparking Joy with Marie Kondo. In de drie afleveringen van deze serie is te zien hoe Marie haar levensveranderende methode uitlegt aan de eigenaren en medewerkers van drie bedrijven. Bekijk hieronder een trailer.

Sparking Joy with Marie Kondo op Netflix

Marie Kondo komt eind deze maand met de opvolger van haar Netflix-serie Tidying Up with Marie Kondo. Waar ze in de eerdere serie mensen probeerde te helpen door met behulp van een aantal stappen te evalueren welke spullen in huis eigenlijk overbodig waren, pakt ze het nu groter aan. De Japanse opruimexpert laat zien hoe haar KonMari-methode eveneens toegepast kan worden op bedrijven, relaties en zelfs complete gemeenschappen. In drie afleveringen deelt ze haar visie en methoden met mensen wier levens ze probeert te transformeren. Verder krijgen we een kijkje in haar eigen huis, waarbij we haar familie te zien krijgen en ontdekken op wat voor manieren ze haar eigen leven opfleurt.

Sparking Joy with Marie Kondo verschijnt 31 augustus op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter