SPECTRE DVD en Blu-ray aangekondigd

EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios en Sony Pictures hebben zojuist de SPECTRE DVD en Blu-ray aangekondigd. Deze is vanaf 9 februari in de Verenigde Staten beschikbaar en de digitale versie vanaf 22 januari. In Nederland moeten we iets langer wachten want de DVD/Blu-ray is pas vanaf 2 maart verkrijgbaar. De special features op de discs bevat onder andere een blik op het filmen van de opening scene in Mexico City en een heel aantal video blogs over o.a. de auto’s, muziek en de actie.

SPECTRE DVD

In SPECTRE ontvangt Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

SPECTRE werd geregisseerd door Sam Mendes en heeft verder rollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Monica BellucciLéa SeydouxNaomie Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista, Rory Kinnear, Andrew Scott en Christoph Waltz. De film werd geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade.