SPECTRE officieel langste Bond-film

Vanaf volgende week draait de James Bond-film SPECTRE in de bioscoop. Eerder gingen er de geruchten dat dit de langste film in de franchise zal zijn. Dit is nu officieel bevestigd. Daarnaast hebben we hieronder nog een hele rits nieuwe TV-spots.

Op de uitnodiging voor de persvoorstelling die Britse media staat dat de film 148 minuten gaat duren. Om een idee te geven van de speelduur zie je hieronder een lijstje:

  • Casino Royale – 144 mins
  • Skyfall – 143 mins
  • On Her Majesty’s Secret Service – 142 mins
  • Licence to Kill – 133 mins
  • Die Another Day – 133 mins

Verder zal SPECTRE in 323 zalen draaien in Nederland. Dat is anderhalf keer zoveel als Skyfall en bijna de helft van alle commerciële zalen in ons land.

In SPECTRE ontvangt Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

SPECTRE wordt geregisseerd door Sam Mendes en heeft verder rollen voor Daniel CraigRalph FiennesMonica BellucciLéa SeydouxNaomie HarrisBen WhishawDave BautistaRory Kinnear, Andrew Scott en Christoph Waltz. De film werd geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade.

De film draait vanaf 29 oktober in de bioscoop, ook in IMAX.