Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 verschijnt in 2022

Sony Pictures Animation heeft de releasedatum van Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 aangekondigd. Het vervolg zal in 2022 in de bioscoop verschijnen. Op Twitter onthulde het officiële account van de film de releasedatum, namelijk op 8 april 2022. Zie onderstaande tweet. De geanimeerde avonturenfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse, introduceerde kijkers niet alleen met Miles Morales, maar een heel multiverse van personages, waaronder Peter B. Parker en Gwen Stacy.

Naast het directe Spider-Man: Into the Spider-Verse vervolg, ontwikkelt Sony ook een door vrouwen geleide spin-off met in de hoofdrol Gwen Stacy. Bovendien zijn er naar verluidt Spider-Verse tv-series in ontwikkeling binnen dit geanimeerde multiversum.

Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

De film is geregisseerd door Bob PersichettiPeter Ramsey en Rodney Rothman. In de originele versie met de stemmen van Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, John Mulaney, Kimiko Glenn, Liev Schreiber en Nicolas Cage.