Star Trek-acteur William Shatner komt naar RAI in Amsterdam

Set your phasers to fun! Bereid je voor op een onvergetelijke avond, op zaterdag 14 maart 2020 in RAI Theater, met de originele ‘Captain James T. Kirk’: de bekroonde acteur William Shatner. Na een vertoning van de film Star Trek II: The Wrath of Khan, komt William Shatner het podium op om fascinerende en humoristische verhalen van achter de schermen te delen uit zijn legendarische carrière, inclusief het beantwoorden van vragen van het publiek.

Shatner is al ruim 50 jaar actief in de filmindustrie als regisseur, producent, schrijver en muzikant. Hij is meest bekend van zijn rol als Captain James T. Kirk in Star Trek. Wat begon als een tv-serie werd een wereldbekend merk waarvan Shatner één film regisseerde. Hij won Emmy’s en een Golden Globe voor zijn rol als Denny Crane in The Practice en Boston Legal. Shatner won in 2005 een Golden Globe voor zijn rol de serie Boston Legal. In 2004 ontving hij een Emmy Award voor zijn rol in The Practice.

Naast zijn werk als acteur en regisseur is Shatner ook schrijver. Zijn boek ‘Leonard: My Fifty-Year Friendship with a Remarkable Man’ belandde op de New York Times Bestseller lijst. Zijn meest recente boek, ‘Spirit of the Horse: A Celebration in Fact and Fable’, kwam uit in mei 2017. Hij is nog steeds actief als acteur, schrijver, producent en regisseur.

GESCHREVEN DOOR

Glenn Abbink

BEKIJK OOK