Star Wars deepfake plaatst Harrison Ford in Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story heeft nu zijn eigen deepfake video met in de hoofdrol de enige echte Harrison Ford.

De Star Wars film verscheen in 2018 en kreeg een lauw ontvangst. De prequel van regisseur Ron Howard zag Alden Ehrenreich als de jonger versie van Han Solo; een rol die door Ford iconisch was gemaakt in vijf films. Nu is er een Solo deepfake video geüpload op YouTube door Shamook, waarin Ford’s geplaatst wordt op het lichaam van Ehrenreich. Bekijk de video hieronder.

Solo deepfake video

Deze Solo: A Star Wars Story DeepFake video is de zoveelste in een rijtje van bekende filmscènes met een andere acteur in de hoofdrol. Eerder zagen we Jim Carrey al schitteren in The Shining, Will Smith in The Matrix en zagen we de reactie van George Lucas op de trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker. Daarnaast zagen we hoe Nicolas Cage eruit zal zien als Joe Exotic uit Tiger King en kregen we een glimp op hoe Burt Reynolds als James Bond zou zijn geweest in de allereerste Bond-film Dr. No. Ook zagen we hoe het Marvel Cinematic Universe zich begaf op the yellow brick road in de The Avengers of Oz DeepFake video.

Tevens zagen we Macaulay Culkin veranderen in een mini Sylvester Stallone in de verontrustende Home Alone-deepfake video Home Stallone. De implicaties van deepfake-technologie zijn een grote zorg naarmate de software zich blijft ontwikkelen, maar voorlopig blijven deepfakes meestal een bron van amusement. Creatieve videomakers gebruiken het om waanzinnig rare en soms briljante acteurs te wisselen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter