Star Wars Rebels logo onthuld

Dave Filoni, uitvoerend producent van Star Wars Rebels, heeft enkele details losgelaten over de nieuwste geanimeerde Star Wars serie, waaronder het gave logo. Het logo van de serie, een geminimaliseerd maar krachtig onderwerp, valt op door de oranje en zwarte kleuren, wat de kleding van de rebellen uit Episode IV – VI representeert. Fans kregen voor het eerst het schip Ghost te zien, hetgeen het schip van het hoofdpersonage wordt en een groot onderdeel van de serie. Tevens is er concept art vrijgegeven, welke je allemaal hieronder kunt zien.

Star Wars Rebels Star Wars RebelsStar Wars Rebels

De serie speelt zich af tussen Episode III en V. Een tijdperk van bijna 20 jaar welke nog nooit eerder op het scherm is verkend. Het is een tijd waar in het Keizerrijk zijn grip op het universum moet veiligstellen en de laatste Jedi Knights zoekt om ze te doden. Dit alles terwijl er zich een opstand vormt tegen het Keizerrijk.

Star Wars Rebels wordt geproduceerd door Lucasfilm Animation, met veel talenten die ook Star Wars The Clone Wars hebben gemaakt. De datum van de première in Nederland is nog onbekend. Wel is bekend dat de serie wereldwijd uitgebracht gaat worden, ergens in herfst 2014.