Starzplay | Alles wat je moet weten

STARZPLAY is een betaald dienst die lange tijd enkel in Amerika beschikbaar was. Nu kunnen gebruikers er ook in Nederland gebruik van maken. Dat kan op diverse manieren. Zo kun je direct de app downloaden en je favoriete series en films bekijken. Daarnaast kunnen leden van Amazon Prime Video en Canal Digitaal ook gebruik maken van de dienst. In dit artikel lees je alles wat je over deze dienst moet weten.

Wat is Starzplay?

Starzplay is de app voor tv, films en meer. Bekijk de huidige en vorige seizoenen van de STARZ originele series, de beste films en andere favorieten, waar, wanneer en zoveel je maar wil.  De inhoud van Starzplay is wereldwijd beschikbaar. De Starzplay-app is beschikbaar in Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Mexico, Argentinië, Chili, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Starzplay via Prime Video

Lange tijd was deze on demand service enkel te verkrijgen in de Verenigde Staten, maar daar is met de komst van Amazon in Nederland verandering in gekomen! Prime Video Channels is het Prime-voordeel waarmee je de shows van je favoriete kanalen kunt bekijken, en dat allemaal op één plek. Leden kunnen zich abonneren op Starzplay op Prime Video. Je kunt op elk moment annuleren.

Starzplay bij Canal Digitaal

Canal Digitaal, dat onderdeel is van Canal+ Group, heeft sinds 16 april series en films van Starzplay toegevoegd. Hierdoor werd het huidige aanbod aangevuld met 129 bekende en bekroonde series en films. Ze voegen regelmatig nieuwe titels toe aan het aanbod, waarvan een groot deel nog niet in Nederland te zien is.

Het hele aanbod van Starzplay zit voor abonnees van Canal Digitaal gratis bij hun huidige pakket. Hier hoeven ze dus niet extra voor te betalen. Je kunt eersteklas tv-series en films op het extra kanaal bekijken, waaronder natuurlijk de STARZ Original series.

Starzplay aanbod

Je kunt tv series en films op het extra kanaal bekijken, waaronder natuurlijk de STARZ Original series. Zo staat de streamingdienst vooral bekend om de serie Normal People, maar kun je ook toptitels als Power Book II: Ghost streamen. Daarnaast zijn er ook de series The Great en The Act die je op het kanaal kunt bekijken.

Starzplay kosten

Met de Starzplay app kun je volledige films en programma’s downloaden en deze wanneer en waar u maar wilt offline bekijken. Na het downloaden van de app start de gratis proefperiode van 7 dagen. Je kunt op elk ge wenst moment opzeggen. Na de gratis proefperiode van 7 dagen betaal je slechts 4,99€ per maand.

Starzplay annuleren

Als je je via een externe distributeur (bijvoorbeeld Amazon) hebt geabonneerd, moeten verzoeken om hulp bij annulering, facturen en terugbetalingen worden gericht aan de distributeur.

Starzplay recensie

Een aanrader voor:

  • Mensen die specifieke content willen zien
  • Abonnees van Amazon Prime Video welke extra films en series willen

Niet aan te raden voor:

  • Mensen die niet teveel abonnementen willen hebben lopen

We hopen je met dit artikel voldoende te hebben geïnformeerd omtrent Cinetree. Bij vragen mag je ons natuurlijk altijd mailen. Ook kun je natuurlijk op de website kijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter