STARZPLAY vanaf 16 april te zien op Canal Digitaal

Sinds vorig jaar oktober biedt Canal Digitaal hun abonnees naast lineaire televisie ook gratis series en films on-demand aan. Om zich voldoende te onderscheiden richten de streamingservice zich specifiek op kwalitatieve, hooggewaardeerde series en films. Vanaf 16 april wordt daarom het huidige aanbod uitgebreid met allerlei exclusieve series en films van STARZPLAY.

STARZPLAY is de plek voor tv, films en meer. Bekijk de huidige en vorige seizoenen van de STARZ originele series, de beste films en andere favorieten, waar, wanneer en zoveel als je maar wil.

STARZPLAY

Canal Digitaal, dat onderdeel is van Canal+ Group, gaat vanaf 16 april series en films van de internationale streamingservice STARZPLAY toevoegen. Hierdoor wordt het huidige aanbod aangevuld met 129 bekende en bekroonde series en films. Ze voegen regelmatig nieuwe titels toe aan het aanbod, waarvan een groot deel nog niet in Nederland te zien is.

Het hele aanbod van STARZPLAY zit voor abonnees van Canal Digitaal gratis bij hun huidige pakket. Hier hoeven ze dus niet extra voor te betalen. Je kunt eersteklas tv-series en films op het extra kanaal bekijken, waaronder natuurlijk de STARZ Original series. Zo staat de streamingdienst bekend om de gloednieuwe en populaire serie Normal People, maar kun je ook titels als The Act en Power Book II: Ghost streamen. Daarnaast zijn er ook de series The Great en The Act die je op het kanaal kunt bekijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter