Station 19 seizoen 4 vanaf 2 februari op Net5

Station 19 seizoen 4 is vanaf 2 februari te zien op Net5. De Grey’s Anatomy spin-off is gesitueerd in een Seattle brandweerkazerne en vindt drie blokken van het beroemde Seattle Grace Hospital plaats. Wanneer de COVID-19-pandemie in het vierde seizoen enorme gevolgen heeft, probeert het personeel van Station 19 elkaar zoveel mogelijk te steunen.

Station 19 seizoen 4 bij Netf5

De serie volgt de relaties en gevaren van de hardwerkende bemanning van het brandweerkazerne Station 19, die opereren als brandweermannen en getrainde EMT’s. In de hoofdrol zien we Jaina Lee Ortiz als Andy Herrera, een zelfverzekerde, badass brandweerman die ook de dochter is van Captain Pruitt, die wordt gespeeld door Miguel Sandoval. Pruitt werkt als de mentor van zowel Andy als Jack Gibson (Gray Damon), luitenant van Station 19. Andy en Jack kunnen complete tegenpolen zijn.

Andere personages zijn onder meer rookie Ben Warren (Jason George), de Station-favoriet Travis Montgomery (Jay Hayden), Andy’s vroegere vlam Ryan Tanner (Alberto Frezza) en haar beste vriend / vertrouweling Maya Bishop (Danielle Savre).

Station 19 is gemaakt en geschreven door Grey‘s uitvoerend producent/showrunner Stacy McKee. Grey‘s bedenker Shonda Rhimes en de frequente productie-medewerker Betsy Beers gaan produceren.

Seizoen 1 en 2 van Station 19 zijn sinds 3 augustus te zien op Videoland. Station 19 seizoen 4 is vanaf 2 februari te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter