Station 19 seizoen 5 vanaf 14 juni op Net5

Station 19 seizoen 5 is vanaf 14 juni 2022 te zien op Net5. De Grey’s Anatomy spin-off is gesitueerd in een Seattle brandweerkazerne en vindt drie blokken van het beroemde Seattle Grace Hospital plaats.

Station 19 seizoen 5 bij Net5

Station 19 is een brandweerkazerne in Seattle, Washington. Wanneer de kapitein van deze kazerne, Pruitt Herrera, ernstig gewond raakt en zijn taken niet langer kan uitvoeren, is het tijd om een nieuwe kapitein te benoemen. Jack en Andy lijken de aangewezen personen voor het kapiteinschap, maar de uiteindelijke beslissing maken is nog niet zo gemakkelijk voor overkoepelend kapitein Ripley. Ondertussen riskeren de mannen en vrouwen van Station 19 elke dag hun leven om de inwoners van hun Seattle veilig te houden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jaina Lee Ortiz, Jason George, Boris Kodjoe, Grey Damon, Barrett Doss, Jay Hayden, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre, Stefania Spampinato, Carlos Miranda.

Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey’s Anatomy. In de serie wordt dan ook regelmatig een cross-over gemaakt naar het Grey Sloan Memorial Hospital.

Station 19 is gemaakt en geschreven door Grey‘s uitvoerend producent/showrunner Stacy McKee. Grey‘s bedenker Shonda Rhimes en de frequente productie-medewerker Betsy Beers gaan produceren.

Station 19 seizoen 5 is vanaf 14 juni te zien om 20:30 op Net5.

Station 19 kijken

Seizoen 1 t/m 4 van Station 19 zijn in Nederland te zien op Disney Plus. Wanneer Station 19 seizoen 5 op de streamer verschijnt is nog niet bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter