Streaming Talk | 5 Netflix en Prime Video tips

Netflix, Prime Video en andere Video on demand-services voegen regelmatig nieuwe films en series toe. Met ‘Streaming Talk’ geven we jullie wekelijks enkele aanraders en soms ook afraders. Dit keer hebben we voornamelijk Netflix en Amazon Prime Video tips.

Waar onlangs de Cinemaatjes enkele aanraders met jullie deelde, is het deze week onze eigen redactie die wat titels voor jullie uitlicht.

Netflix

1. Lupin (seizoen 2)

Het eerste seizoen van de Franse serie Lupin was een dusdaning succes, dat fans niet konden wachten op nog meer afleveringen. Het tweede seizoen staat inmiddels ook online, dus mocht je nog een nieuwe serie zoeken, geef deze dan een kans.

2. Skater Girl

In Skater Girl staat een tiener op het platteland van India centraal, welke graag professioneel skateboarder wilt worden. Gezien de setting een origineel uitgangspunt, waardoor de film het wat ons betreft verdient om eens uitgeprobeerd te worden.

Amazon Prime Video

Naast Netflix hebben we ook enkele Amazon Prime Video tips…en een afrader.

3. Assassin’s Creed

Dit is wat ons betreft een afrader. Videogame Assassin’s Creed had potentie om een spectaculaire film te worden, maar dat is niet bepaald gelukt. Dit komt met name de klim-scènes – waar het spel grotendeels omdraait – te weinig in deze verfilming naar voren komen.

4. Kajillionaire

Het komische drama Kajillionaire wist vorig jaar vele kijkers te vermaken. We zien een gezin dat leeft van diefstal en oplichting. De dochter heeft op een gegeven moment echter de behoefte om haar eigen gang te kunnen gaan. Wat volgt is een zeer eigenzinnige komedie, waar liefhebbers zich goed mee zullen kunnen vermaken.

5. Manchester by the Sea

De dramafilm Manchester by the Sea mocht in 2016 naast de Oscar voor ‘Beste film’ gegrepen hebben, maar was voor vele kijkers een absolute winnaar. De meeste ervan gaven daarbij aan het niet droog gehouden te hebben. Of dat ook voor jou geldt kun je sinds vandaag zelf uitproberen.

Meer Prime Video tips

Mocht jij meer Prime Video tips willen dan raden we je aan om onze Amazon Prime Video gids eens te lezen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter