Submergence trailer met James McAvoy en Alicia Vikander

Submergence trailer met James McAvoy en Alicia Vikander Lionsgate heeft de eerste internationale trailer voor het romantische drama Submergence, met in de hoofdrollen James McAvoy (Split, X-Men franchise) en Alicia Vikander (Tomb Raider, Ex Machina). Bekijk deze hieronder.

[youtube H5eI_r9CpWQ]

Het plot volgt twee verliefde mensen, Engelsman James Moore (McAvoy) en de Frans-Australische Danielle Flinders. De eerstgenoemde doorstaat vreselijk gevangenschap onder het bewind van jihadisten in Somalië, de ander is op ontdekkingsreis in de donkere dieptes van de oceaan. Beide oud-geliefden vinden troost in hun herinneringen aan elkaar. De afgelopen Kerst hadden zij een intensieve verhouding, nadat ze elkaar leerden kennen op een strand aan de Atlantische kust.

Submergence is gebaseerd op J.M. Ledgard’s boek uit 2013. Het scenario is geschreven door Erin Dignam. De Duitse filmmaker Wim Wenders (Wings of Desire, Buena Vista Social Club) regisseert de film, welke vanaf 13 april in de Verenigde Staten te zien zal zijn en vanaf 18 mei in het Verenigd Koninkrijk.