USA Network kondigt Suits seizoen 7 aan

Goed nieuws voor de fans van Suits. Tijdens het Television Critics Association evenement heeft USA Network Suits seizoen 7 aangekondigd, welke in 2017 te zien zal zijn. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden, met een gemiddelde van 3 miljoen kijkers per aflevering.

Suits seizoen 7

Suits, bedacht door Aaron Korsh en met o.a. Doug Liman als uitvoerend producent, is een tv-serie over de wereld van de advocatuur. Mike Ross is een briljante jongen, met een hoog IQ en fotografisch geheugen. Als hij voor zijn beste vriend Trevor een aktetas met marihuana af moet leveren voor een hele bak geld, gaat het mis. Hij komt erachter dat hij de tas bij undercoveragenten moet bezorgen, en besluit te vluchten. Daarbij loopt hij per ongeluk binnen bij Harvey Specter, die sollicitaties afneemt voor een nieuwe stagiaire. Hij ziet Mike aan voor een kandidaat, en neemt hem aan. Niemand weet van zijn geheim: dat hij nooit een opleiding heeft voltooid.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gabriel Macht als Harvey Specter, Patrick J. Adams als Mike Ross, Rick Hoffman als Louis Litt, Sarah Rafferty als Donna Paulsen, Amanda Schull als Katrina Bennett.

Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 23 juni 2011.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter