Superhelden moeten in de gaten worden gehouden in Amazon’s The Boys trailer

Wat zou er gebeuren als een superheld zijn krachten niet ten goede zou gebruiken? Dit krijgen we te zien in de nieuwe Amazon-serie The Boys. De serie is gebaseerd op de comics van Preacher en Hitman schrijver Garth Ennis. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

The Boys is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, die zo populair zijn als beroemdheden, even invloedrijk als politici en zo vereerd als goden, hun superkrachten misbruiken in plaats van deze te gebruiken om goed te doen. Het is de machteloze tegen de superkrachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid bloot te leggen over de supergroep die bekend staat als ‘The Seven’.

De serie heeft in de hoofdrol Karl Urban (Star Trek, Judge Dredd) als Billy Butcher, de leider van de vigilantes. Jennifer Esposito, Elisabeth Shue en Tomer Capon spelen ook een hoofdrol. De serie is gemaakt door Evan Goldberg, Eric Kripke, Seth Rogen, die verantwoordelijk zijn voor de andere subversieve comic book-geïnspireerde serie Preacher. De serie The Boys start op Amazon vanaf 26 juli.