Sword Art Online: Progressive – Aria of a Starless Night februari in de bioscoop

Het verhaal in Sword Art Online the Movie: Progressive – Aria of a Starless Night speelt zich af nog voordat ‘Lightning Flash’ en ‘The Black Swordsman’ bekend waren onder die namen. De dag dat Asuna Yuuki de virtual-reality helm, de Nerve Gear opzette, was ze een middelbare scholiere in de derde klas die nog nooit met een online game had meegedaan. De film moet 17 februari 2022 in de bioscoop verschijnen. Bekijk hieronder een trailer.

Sword Art Online: Progressive – Aria of a Starless Night

Dit verhaal gaat over de tijd voor ‘Lightning Flash’ en ‘The Black Swordsman’ bekend waren onder die namen… De dag dat ze de NerveGear opzette, was Asuna Yuuki een derdejaars middelbare schoolliere die nog nooit met een online game had meegedaan.

Op 6 november 2022 werd de eerste VRMMORPG, Sword Art Online ter wereld officieel gelanceerd. Maar de spelers, nog euforisch dat ze zijn ingelogd, komen er ineens achter dat ze vastzitten in de game, omdat de Game Master elke mogelijkheid om uit te loggen heeft uitgeschakeld. De Game Master geeft ze dan deze waarschuwing: ‘Dit is misschien wel een game, maar het is niets iets om te spelen.’ Als een speler in de game sterft, sterft hij of zij ook in de echte wereld. Zodra ze dit horen, raken de spelers in paniek, de chaos regeert. Een van die spelers, Asuna, gaat, hoewel ze de regels van deze wereld nog niet kent, op weg om het zwevende ijzeren kasteel, Aincrad, te veroveren. De top ervan is zo hoog dat je die niet kunt zien. Terwijl de dagen verstrijken in deze wereld waar de dood nooit ver weg is, heeft ze een noodlottige ontmoeting. En dan, een tweesprong… Ook al is ze overgeleverd aan de genade van de realiteit voor haar ogen, vecht Asuna door met alles wat ze in zich heeft tot er iemand voor haar verschijnt: de afstandelijke zwaardvechter Kirito…

De stemmencast bestaat uit namen als Yoshitsugu Matsuoka, Inori Minase, Bryce Papenbrook.

De regie is in handen van Ayako Kawano op basis van een scenario door Reki Kawahara.

Sword Art Online the Movie: Progressive – Aria of a Starless Night moet 17 februari 2022 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter