Sydney Sweeney hoofdrol in Barbarella remake

Volgens Deadline is Euphoria-actrice Sydney Sweeney gecast in de hoofdrol van Sony Pictures’ Barbarella remake, gebaseerd op de gelijknamige Franse stripreeks van Jean-Claude Forest. Naast de hoofdrol wordt van Sweeney ook verwacht dat ze als uitvoerend producent zal dienen.

De Barbarella film bevindt zich momenteel in de beginfase van ontwikkeling. Sweeney zal de titulaire rol op zich nemen van de iconische ruimteavonturier, die oorspronkelijk werd gespeeld door Jane Fonda in de cultklassieker uit 1968. Op dit moment is er geen regisseur of schrijver aan het project verbonden.

Het verhaal volgt een astronaut die fungeert als vertegenwoordiger van de regering van de Verenigde Aarde. Ze heeft de opdracht om op avontuur te gaan op zoek naar de wetenschapper Durand Durand, die een wapen heeft gemaakt, de Positronic Ray, dat de melkweg in gevaar kan brengen.

Sydney Sweeney als Barbarella

Naast haar rol als Cassie Howard in Euphoria, is Sweeney ook vooral bekend van haar rol in The White Lotus. Het aankomende project zal Sweeney’s nieuwste samenwerking met Sony zijn, aangezien ze momenteel in productie is voor de aankomende live-action Marvel-film Madame Web van de studio.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter