Sylvie’s Love vanaf 23 december op Amazon Prime Video

Het romantische drama Sylvie’s Love met in de hoofdrol Tessa Thompson (Creed, Thor: Ragnarok, Westworld) en Nnamdi Asomugha (When the Streetlights Go On, Crown Heights) verschijnt op 25 december op Amazon Prime Video. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Sylvie’s Love Prime Video

Sylvie’s Love op Prime Video

Sylvie’s Love is een ode aan de kracht van de liefde. Een knappe, jonge vrouw ontmoet een saxofonist in haar vaders platenzaak in Harlem in de jaren ’50. Hun liefde ontvlamt in een vurige romance die zorgt voor veel verandering. Sylvie’s Love is meer dan een universeel liefdesverhaal, het is een prachtige illustratie van gangbare stijl in de zwarte gemeenschap en een historisch portret dat grotendeels onzichtbaar is geweest. Deze sfeervolle, authentieke weergave geeft alle kijkers toestemming om de onophoudelijke kracht van de liefde te vieren.

Schrijver / regisseur Eugene Ashe combineert romantiek en muziek tot een meeslepend verhaal dat veranderende tijden, een veranderende cultuur en de echte prijs van liefde samenbrengt.

In de film zijn er hoofdrollen voor Nnamdi Asomugha, Tessa Thompson, Eva Longoria, Aja Naomi King, Wendi Mclendon-Covey en Jemima Kirke.

Sylvie’s Love wordt geproduceerd door Asomugha, Gabrielle Glore, Jonathan T. Baker, Ashe en Matthew Thurm.

Sylvie’s Love is vanaf 23 december te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter