Table 19 trailer & poster met Anna Kendrick

Table 19 trailer & poster met Anna KendrickFox Searchlight heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor de romantische komedie Table 19. De film betekent een reünie van hoofdrolspeler Anna Kendrick (Pitch Perfect) met haar Rocket Science regisseur Jeffrey Blitz.

[youtube 2BrKGHl5EXQ]

Ex -bruidsmeisje Eloise ( Kendrick ) – ontheven van haar taken nadat ze zonder pardon door de beste man gedumpt is via sms – besluit om haar hoofd omhoog te houden en toch de bruiloft van haar oudste vriend bij te wonen. Ze neemt plaats aan de ‘ random’ tafel in de achterkant van de balzaal met een groep vreemden. Als iedereens geheimen worden onthuld, leert Eloise het een en ander van de mensen aan Tabel 19. Vriendschappen kunnen ontstaan onder de meest onwaarschijnlijke omstandigheden.

De film is geschreven door Blitz en Mark & Jay Duplass.  Naast Kendrick zijn er ook rollen voor Craig Robinson, June Squibb, Lisa Kudrow, Stephen Merchant, Tony Revolori, Wyatt Russell en Amanda Crew. Table 19 is is vanaf 31 december 2016 te zien in de bioscoop.