Tampa Baes vanaf 10 december op Prime Video

De nieuwe serie Tampa Baes gaat vrijdag 10 december in première op Prime Video. Onderstaande officiële trailer geeft een inkijkje in hoe deze lesbische vriendengroep het leven viert in Tampa Bay.

Tampa Baes

Prime Video heeft aangekondigd dat de nieuwe Amazon Original unscripted serie, Tampa Baes, op vrijdag 10 december in première zal gaan. De docuserie met acht afleveringen van 3 Ball Productions volgt een jonge groep lesbische vrienden in Tampa Bay, een steeds groter wordende gay hotspot aan de kust van Florida.

Deze jonge lesbische “it crowd” viert het leven in Tampa Bay, Florida’s LGBTQ+ hub en de plek om te zien en gezien te worden. Deze groep van trouwe vrienden (soms zijn ze meer dan vrienden) zijn altijd in voor een avontuur of een goed feestje. Ze zijn ambitieus en onbeschaamd, terwijl ze voortdurend strijden tegen stereotypen en labels. Met alle ogen gericht op deze vrolijke vrouwen in hun persoonlijke en professionele leven, is er geen uitdaging dat ze niet zullen aanpakken, zelfs als dat betekent dat ze eerlijk tegen elkaar moeten zijn.

De cast van Tampa Baes bestaat uit Ali Myers, Nelly Ramirez, Shiva Pishdad, Jordan Whitley, Marissa Gialousis, Summer Mitchell, Cuppie Bragg, Brianna Murphy, Haley Grable, Melanie Posner, Olivia Mullins, en Mack McKenzie.

Tampa Baes wordt geproduceerd door 3 Ball Productions, een 3BMG bedrijf, met Reinout Oerlemans, Ross Weintraub, Jeff Altrock, Paul O’Malley, en Melissa Bidwell als uitvoerende producenten, samen met Amazon Studios.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter